Alhamdulillah,

Capai award Top Producer bulan September bagi sesi tahun 2021/2022.

Alhamdulilah,

Setelah 14 bulan bersama Public Gold, saya terima email rasmi sebagai Master Dealer Public Gold pada awal Oktober 2021. Ini antara kenangan manis bulan Oktober selain dapat pulang ke kampung halaman bertemu ibubapa dan keluarga di Perak.

Di kesempatan ini saya ucapkan terima kasih kepada Tuan Puan yang percaya saya dan mula menyimpan emas dengan Public Gold.

Terima kasih buat guru emas saya Tuan Shamsuddin Kadir dan Introducer saya Puan Nur Zulaikha yang banyak memberi bimbingan dan tunjuk ajar. Terima kasih buat suami yang sentiasa menyokong dan ahli keluarga serta sahabat semua.

KEGEMBIRAAN SAYA BILA DAPAT BANTU LEBIH RAMAI MASYARAKAT SIMPAN EMAS DENGAN ILMU

Pesan guru emas saya, emas bukan untuk simpan saja. Emas kena musafir baru jadi. Bila ada perkara yang memberi manfaat pada kita, kita guna emas. Emas, bila tiba masanya, kita jual, buat beli rumah/deposit rumah, beli tanah (kebun dsbgnya), umrah/haji, perkahwinan dan lain-lain yang memberi manfaat.

Simpan emas mesti disusuli dengan matlamat. Tanpa matlamat yang jelas ia seperti memandu tanpa arah. Orang yang berjaya menyimpan emas ialah apabila mereka jelas dengan matlamat dan konsisten menyimpan.

Jika Tuan Puan mahu bimbingan emas dan menjadi penyimpan berilmu, boleh hubungi saya.

http://www.wasap.my/60192160853/SimpananEmas

KLIK GAMBAR  DI BAWAH UNTUK JOIN FREE TELEGRAM CHANNEL, ILMU EMAS

Insyallah saya akan bantu Tuan Puan lebih jelas mengenai simpanan emas Public Gold.

“Save gold today, It will save you tomorrow”

Linda Masehat
Master Dealer Public Gold
PG00126602