GOLD BAR WIRA NEGARAKU

Berita gembira buat semua penyimpan emas Public Gold yang menyimpan melalui akaun tabung emas GAP. Pada 13/11/2020, Pihak Public Gold menawarkan pemegang akaun GAP untuk withdraw limited edition Covid-19 Frontliners -WIRA NEGARAKU versi 2 melalui akaun GAP.

Batch pertama 2,000pcs dan Batch kedua juga telah dibuka untuk ahli pada 15/11/2020 sebanyak 2,000pcs lagi.

Function Request GIT WITHDRAWAL telah dimasukkan terus kat dalam portal GAP anda. Contohnya kita nak beli 1 gram setiap bulan, topup GAP 1 gram dan request GIT. Kita akan dapat 1 gram emas fizikal dengan hanya bayar servis GIT RM10! (SM).

APA ITU GIT? Gold In Transit bermaksud Public Gold akan pos ke rumah anda (pos berinsurans). Anda hanya perlu tunggu dengan senyuman 😊

Pastikan baki dalam akaun ada sekurang-kurangnya 1gram bagi memgelakkan akaun GAP anda ditutup secara automatic. Jika hendak aktifkan kembali kena bayar caj RM50.

Bagi anda yang belum ada no kod PG, anda boleh hubungi nombor di bawah untuk membantu proses buka akaun dan buat belian nanti. Belum ada akaun GAP Public Gold? Jom saya bantu. Serendah RM 100 sudah boleh mulakan simpanan emas. Boleh wassap saya  +6 019-2160853 . InsyaAllah saya boleh guide setakat apa yang dalam pengetahuan saya.