Saya boleh dihubungi melalui:

  • TELEFON+6 019-2160853 (wassap, sms, call). Saya prefer wassap / call untuk perbincangan. Kalau saya tak pick-up call (mungkin saya tengah drive atau sedang menguruskan urusan harian), tinggalkan sms tentang apa persoalan yang boleh saya bantu supaya senang saya call balik.

 

 

  • INSTAGRAM MESSAGE –  Follow saya lindamasehat dan tinggalkan message di DM instagram saya. Beritahu anda kenal saya dari blog. Insyaallah saya akan folllow back.

 

  • EMAIL– mamapayish80@hotmail.com. Sekiranya persoalan panjang, tinggalkan no. telefon. Mungkin saya tak sempat menaip untuk jawab kesemua soalan panjang. Saya akan call (jika perlu) untuk menjimatkan masa.

 

  • BLOG COMMENTS. Setiap komen di blog, saya pasti reply (kecuali spam). Cuma bila blog saya dihujani dengan terlalu banyak soalan, mungkin agak lewat saya reply.

Kalau anda tak terima reply dari saya dalam masa 2 hari (kecuali blog comments), biasanya saya terlupa! Sila ingatkan saya sebab kekadang saya terlepas pandang wassap, sms, email yang saya terima. Terima kasih 😊